Aljzatkiegyenlítők

Nem egyszer előfordul, hogy beton aljzatunk nem teljesen egyenletes, itt-ott hiányos a feltört darabok miatt. Ilyenkor, használhatunk az adott felületnek és teljesítményigénynek megfelelő aljzatkiegyenlítőt, hogy viszonylag kis munkával teljesen egyenletes aljzatot kapjunk, mely kiválóan alkalmas a következő rétegrend fogadására.
Rendezés:

Mit érdemes tudni az aljzatkiegyenlítőkről?

Több különböző tulajdonságokkal rendelkező termék érhető el manapság, mely segítségével a legtöbb aljzat kiegyenlíthető.
Az egyik legelterjedtebb az önterülő változat melyet felhordani a nevéből adódóan is viszonylag egyszerű, ha a fogadófelület a követelményeknek megfelel.
A másik gyakran használt termék a lejtésképzésre is alkalmas glettelhető, simítható változat, mellyel nagyrészt teraszokat, vagy zuhanyzók alját egyenlítik ki a szükséges lejtésirányt betartva.
A teljes kötési idő betartása kimondottan fontos, mert egy erősebb építéskémiai termék, például egy parkettaragasztó képes "feltépni" a kiegyenlítő felületét, mely így használhatatlanná válhat.
A vásárlás előtt minden esetben érdemes ellenőrizni, hogy a teljes rétegrend termékei kompatibilisek egymással.

Aljzatkiegyenlítő termékek vásárlása

A termékek nagy része készletről elérhető, rövid szállítási határidővel, megtekinthetőek bemutatótermünkben és megvásárolhatóak online vagy üzletünkben. Íme pár ok amiért érdemes tőlünk rendelni

  • A kedvező kategóriájú terméktől egészen a csúcsteljesítményű aljzatkiegyenlítőig nálunk mindent megtalál
  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére
  • Bemutatótermünkben a termékek nagy része megtekinthető
  • Nagy választék, mely lehetővé teszi, hogy a hidegburkoló szakemberek megtalálják a számukra megfelelő terméket