Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szigetelő bevonatok, lapostetőkre

Némelyik régebbi rétegrend eltávolítása rengeteg munkával és hulladékképzéssel jár! Gondoljunk csak a régi épületeknél látható lapostetőkre.
Az idő teltével, a rajtuk lévő bitumenes szigetelőanyag is amortizálódik, helyenként megsérülhet, az időjárási viszontagságok miatt. Ezt általában úgy vesszük észre, hogy szinte "egyik pillanatról a másikra" beázik az érintett helyiség. A probléma feltárása után, el kell döntetnünk, hogy az amortizáció milyen mértékű.
Sokszor találkoztam már olyan felületekkel, ahol a sérülés mindössze pár négyzetcentiméter volt. Egy ilyen "kis" repedés miatt a csapadékvíz már képes beázást okozni. 
A födémhez hevített bitumenes szigetelőlemezek eltávolítása nem egyszerű feladat. Komoly kihívást jelent, mind erőnlétben, mind pedig anyagi megpróbáltatás szempontjából. Érdemes lehet, inkább egy kisebb javítási munkát végrehajtani, mely szinte minden esetben kedvezőbb eredménnyel zárul. A kategóriában megtalálhatóak a fent olvasható és azon kívül még sok hasonló probléma megoldására alkalmas bevonatok, kedvező áron, országos kiszállítással!

Rendezés: