Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Burkolat szintező talpak, ékek, kiegészítők

A legprofibb szakemberek szinte tökéletes vízszintbe képesek hidegburkolati rétegrendet kialakítani. Ám ez azzal jár, hogy minden egyes járólapot a lerakása után vízmértékkel bemérnek, így meggyőződhetnek felület vízszintjéről. Sajnos azonban ez a folyamat lassíthatja a kivitelezést a folyamatos ellenőrzések miatt. A Raimondi SPA által is gyártott szintező talpak és ékek segítségével a folyamatos vízmértékezés elhagyható, segítségükkel tökéletes szint állítható be, falon és padlón egyaránt.
Rendezés:

Raimondi védőtalp, "Vite" fejhez

Raktáron
21.000 Ft 11.490 Ft
45%

Miben könnyíti meg a munkát a Raimondi burkolat szintező rendszer?

A lapszintező rendszerek használatának köszönhetően a járólapokat teljesen szintbe lehet állítani anélkül, hogy minden egyes lerakott burkolatot vízmértékkel mérnénk. Továbbá a szintezéssel egy időben a fugahézag kialakítását is beállíthatjuk köszönhetően a gyárilag kialakított általános fugahézag szélességű szintező talpaknak. Így a kivitelezési idő lecsökken.

Létezik több fajta szintező rendszer?

Igen, a Raimondi innovatív fejlesztéseinek köszönhetően, létezik a "hagyományos" szintező talp + szintező ék kombináció, melyet egy fogó segítségével lehet megfeszíteni, hogy ezáltal a szint beálljon.
Illetve létezik a csavarható Raimondi szintező rendszer is, mely sok szakember szerint, felhasználóbarátabb mint a hagyományos rendszerek.

Raimondi termékek vásárlása

A Raimondi termékek nagy része készletről elérhető, rövid szállítási határidővel, megtekinthető bemutatótermünkben és megvásárolható online vagy üzletünkben. Íme pár ok amiért érdemes tőlünk rendelni

  • 100.000 forintot meghaladó Raimondi rendelést díjmentesen szállítunk az egész ország területére
  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére
  • Bemutatótermünkben a termékek nagy része megtekinthető, így személyesen is meggyőződhet minőségükről
  • Nagy választék, mely lehetővé teszi, hogy a hidegburkoló szakemberek megtalálják a számukra legpraktikusabb szerszámot