Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csemperagasztók

30-40 évvel ezelőtt a szakemberek csak "mischung"-nak nevezték azt a homok cement és víz keveréket amibe az akkori csempéket, járólapokat fektették. Sajnos azonban ez az elegy már nem bírta követni a hőingadozás által, a felületre ható hőtágulást. A hőingadozás bekövetkeztével óriási erők szabadulnak fel, melyek képesek keresztbe "repeszteni" elég erős rétegrend kialakításokat is. Így születtek meg az úgynevezett flexibilis csemperagasztók, melyek a bennük lévő adalékanyagoknak köszönhetően, a hőtágulás okozta nyúlást/hajlítást/feszítést képesek bizonyos határokon belül úgy elnyelni/elvezetni, hogy az ne vezesse azt át az alatta és felette lévő rétegrendre.
Rendezés:

Milyen csemperagasztót válasszunk? 
A legtöbb szakember ma már tisztában van azzal, melyik terméket, mekkora burkolathoz és melyik felületre érdemes használni.
Van azonban olyan helyzet, amikor laikusként állunk neki beszerezni a termékeket, mely rengeteg kérdést vet fel és nincs ki megválaszolja őket. Ennek okán a gyártók a termékek leírásaiba belefoglalta, hogy melyik termék, milyen körülmények között használható. Ezért minden esetben érdemes elolvasni a gyártói leírást, melyet minden az oldalon megtalálható ragasztástechnikai termékhez csatoltunk.

Csemperagasztó termékek vásárlása

A termékek nagy része készletről elérhető, rövid szállítási határidővel, megtekinthetőek bemutatótermünkben és megvásárolhatóak online vagy üzletünkben. Íme pár ok amiért érdemes tőlünk rendelni

  • A kedvező kategóriájú terméktől egészen a csúcsteljesítményű ragasztóig nálunk mindent megtalál
  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére
  • Bemutatótermünkben a termékek nagy része megtekinthető
  • Nagy választék, mely lehetővé teszi, hogy a hidegburkoló szakemberek megtalálják a számukra leghasznosabb terméket