Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csemperagasztók

30-40 évvel ezelőtt a szakemberek csak "mischung"-nak nevezték azt a homok cement és víz keveréket amibe az akkori csempéket, járólapokat fektették. Sajnos azonban ez az elegy már nem bírta követni a hőingadozás által, a felületre ható hőtágulást. A hőingadozás bekövetkeztével óriási erők szabadulnak fel, melyek képesek keresztbe "repeszteni" elég erős rétegrend kialakításokat is. Így születtek meg az úgynevezett flexibilis csemperagasztók, melyek a bennük lévő adalékanyagoknak köszönhetően, a hőtágulás okozta nyúlást/hajlítást/feszítést képesek bizonyos határokon belül úgy elnyelni/elvezetni, hogy az ne vezesse azt át az alatta és felette lévő rétegrendre.
Rendezés:

Cemix Flex flexibilis csemperagasztó 25 kg

Utolsó 21 db raktáron
4.650 Ft

Cemix S1 flexibilis csemperagasztó 20 kg

Utolsó 52 db raktáron
5.490 Ft

Cemix S2 flexibilis csemperagasztó 20 kg

Rendelhető (4-6 munkanap)
13.534 Ft

Milyen csemperagasztót válasszunk? 
A legtöbb szakember ma már tisztában van azzal, melyik terméket, mekkora burkolathoz és melyik felületre érdemes használni.
Van azonban olyan helyzet, amikor laikusként állunk neki beszerezni a termékeket, mely rengeteg kérdést vet fel és nincs ki megválaszolja őket. Ennek okán a gyártók a termékek leírásaiba belefoglalta, hogy melyik termék, milyen körülmények között használható. Ezért minden esetben érdemes elolvasni a gyártói leírást, melyet minden az oldalon megtalálható ragasztástechnikai termékhez csatoltunk.

Csemperagasztó termékek vásárlása

A termékek nagy része készletről elérhető, rövid szállítási határidővel, megtekinthetőek bemutatótermünkben és megvásárolhatóak online vagy üzletünkben. Íme pár ok amiért érdemes tőlünk rendelni

  • A kedvező kategóriájú terméktől egészen a csúcsteljesítményű ragasztóig nálunk mindent megtalál
  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére
  • Bemutatótermünkben a termékek nagy része megtekinthető
  • Nagy választék, mely lehetővé teszi, hogy a hidegburkoló szakemberek megtalálják a számukra leghasznosabb terméket