Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fugázó anyagok, szilikon tömítők

A hidegburkolás szinte legutolsó munkafolyamata, a járólapok/csempék között kialakult hézag kitöltése. Az egybefüggő felületeken különböző kötőanyagú fugázóanyagot használhatunk, míg a találkozási pontoknál(sarok), annál rugalmasabb szilikon tömítőre van szükségünk.
Rendezés:

Mapei Keracolor FF flexibilis fugázó 5 kg Vanília 131

Külső raktáron(4-6 munkanap)
4.315 Ft

Milyen célt szolgálnak a fugázó és tömítő anyagok?

A burkoló lapok fektetésekor, a lapok közötti hézagok kitöltésére alkalmazhatóak. Függőleges és vízszintes felületekre nagyobb mértékben fugázókat, míg a sarkokba, dilatációkba inkább nagy rugalmasságú szilikont használnak.
A szilikonokra azért van szükség mert a sarkokban a két különböző blokk(aljzat és fal) nem egy építményt alkot, így teljesen másképp hathatnak rájuk olyan fizikai hatások mint például a hőtágulás. Ennek következtében ezen blokkok találkozási pontjánál csak nagyobb rugalmasságú szilikon tömítőket lehet alkalmazni, melyek képesek követni ezen mozgásokat, bizonyos mértékig. Az említett hézagkitöltő rengeteg színben érhető el, így remekül harmonizáló árnyalatokat hozhatunk létre a burkolatrendszerünkben.

Mekkora mennyiségre van szüksége?
Használja az termékoldalon látható kalkulátorunkat, hogy meg tudja határozni, mennyi anyagra van szüksége.

Fugázó és tömítő termékek vásárlása

A termékek nagy része készletről elérhető, rövid szállítási határidővel, megtekinthetőek bemutatótermünkben és megvásárolhatóak online vagy üzletünkben. Íme pár ok amiért érdemes tőlünk rendelni

  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére
  • Bemutatótermünkben a termékek nagy része megtekinthető
  • Nagy választék, mely lehetővé teszi, hogy a hidegburkoló szakemberek megtalálják a számukra leghasznosabb terméket