Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Raimondi

A legtöbb burkoló szakember életében eljön a pillanat amikor munkájával kapcsolatosan olyan problémával találkozik, melyet vagy nem, vagy nagyon nehezen tud csak a megfelelő felszerelés nélkül megoldani. Remek példa erre Olaszország, ahol az emberek nagy kedvelői az egyedi/művészi járólapoknak és egyre nagyobb divat az óriás méretű(160x320cm) burkolólapok elhelyezése, nem beszélve annak a helyszínen történő élképzéséről. Tudva és tapasztalva ezt a jelenséget a Raimondi SPA gyártó elhatározta, hogy csak és kizárólag csúcsminőségű termékeket fejleszt és gyárt, hogy segítse a szakembereket alkalmazkodni az új stílusokhoz, méretekhez.

 

Mire jók a Raimondi termékek?
A hidegburkolati szakmában előforduló szinte bármelyik munkakörben dolgozó szakembernek nagy segítségére lehet, a hatalmas választéknak köszönhetően.
Termékeik között megtalálhatóak professzionális, megmunkálásra alkalmas gépek, kézi szerszámok, a szakmából adódó fizikai megterhelésnek(mint például az órákon keresztül történő térdelő testhelyzet) a megkönnyítésére alkalmas eszközök és még megannyi érdekes szerszám, mely érdemes lehet a figyelemre.

Milyen munkakörökre tudnak megoldást nyújtani a Raimondi termékek, a hidegburkoló szakmán belül?

  • Precíz vizes és száraz vágás
  • Élképzés, élmarás
  • Extra nagyméretű lapok megmunkálása, vágása, biztonságos szállítása
  • Egyszerű és rendkívül hasznos lapszintezés, talpak és ékek vagy pedig csavaros kivitel segítségével
  • Hideg burkoló szakmában elforduló munkafolyamatok elvégzésének megkönnyítése, a speciális gépeknek köszönhetően

Raimondi termékek vásárlása

A Raimondi termékek nagy része készletről elérhető, rövid szállítási határidővel, megtekinthető bemutatótermünkben és megvásárolható online vagy üzletünkben. Íme pár ok amiért érdemes tőlünk rendelni

  • 100.000 forintot meghaladó Raimondi rendelést díjmentesen szállítunk az egész ország területére
  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére
  • Bemutatótermünkben a termékek nagy része megtekinthető, így személyesen is meggyőződhet minőségükről
  • Nagy választék, mely lehetővé teszi, hogy a hidegburkoló szakemberek megtalálják a számukra legpraktikusabb szerszámot