Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiegészítő termékek

Szinte minden egyes rendszernek vannak olyan elemei melyek nélkül képtelen működni, annak megfelelően, ahogy a fejlesztői megálmodták. Gondoljunk csak egy órára, ha csak egy fogaskerék is hiányzik már nem méri az időt. Ilyen elemek a hidegburkolati szakmában is előfordulnak, melyek apró dolognak tűnhetnek, de alkalmazásuk hiánya az egész rendszert tönkreteheti mind funkciójában, mind pedig esztétikájában.
Rendezés:

Mapei MapePUR purhab pisztoly, fém, piros

Rendelhető (15-25 munkanap)
8.432 Ft

Soudal Szilikon eltávolító, 100 ml

Rendelhető (15-25 munkanap)
3.385 Ft

Miért nem érdemes a kategóriában található kiegészítő termékeket mellőzni?

  • Több olyan rétegrend van hidegburkolati rendszerekben, melyek a kiegészítő termékek nélkül nem tudnák megfelelően ellátni feladatukat. Ilyenek például a vízszigetelő anyagok. A kiegészítő terméknek minősülő hajlaterősítő szalagok elhagyása szinte biztos, hogy hozzájárul a rétegrend tönkremeneteléhez. Ezeket a szalagokat minden találkozási pontba(sarok), a két réteg vízszigetelő anyag közé kell rakni. Ez segíti megerősíteni a két különböző monolitikus építmény(fal, aljzat) közötti szigetelő réteget, így nem keletkezik repedés az adott felületen. Amennyiben a szalag alkalmazása kimarad, úgy a vízszigetelő réteg bereped és többi nem tudja tovább ellátni feladatát.
  • Léteznek olyan felületek, melyek friss építésűek. Ilyenkor a fogadóréteg még "mozgásban" van, mely probléma lehet akkor, ha túl hamar megépítjük burkolatrendszerünket. A fent említett probléma orvoslására érdemes feszültségleépítő lemezeket , a megfelelő segédanyagok mellett alkalmazni, melyek együtt képesek a nem "érlelt" aljzatok mozgásait lekövetni.
  • Említenénk még a fugakereszteket melyek nélkül szinte képtelenség beállítani a lapok közötti hézag kívánt szélességét.

Kiegészítő termékek vásárlása

A termékek nagy része készletről elérhető, rövid szállítási határidővel, megtekinthetőek bemutatótermünkben és megvásárolhatóak online vagy üzletünkben. Íme pár ok amiért érdemes tőlünk rendelni

  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére
  • Bemutatótermünkben a termékek nagy része megtekinthető
  • Nagy választék, mely lehetővé teszi, hogy a hidegburkoló szakemberek megtalálják a számukra leghasznosabb terméket