Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vágó, csiszoló és élképző korongok

A burkolatgyártók elhalmoznak minket rengeteg szebbnél szebb burkolólappal. A választék óriási, de sokaknak még így is hiányzik belőlük valami, az a bizonyos "plusz" aminek köszönhetően a tökéletesség köszön vissza ránk, akárhányszor rátekintünk burkolatunkra. A Raimondi SPA gyártó szakemberei ezért olyan termékeket fejlesztettek, melyekkel még vonzóbbá lehet tenni a megvásárolt járólapokat, csempéket.
Rendezés:

Skt profi gyémánt vágókorong, 125 x 22,2 x 1,4 x 10 mm

Külső raktáron(4-6 munkanap)
2.835 Ft

Skt profi gyémánt vágókorong, 115 x 22,2 x 1,4 x 10 mm

Külső raktáron(4-6 munkanap)
2.695 Ft

Miért jók a Raimondi korongok?

A precíziós vágásra alkalmas speciális kialakítású gyémántvágó korong használatával a burkolólapok élei jóval kisebb eséllyel töredeznek.
Csiszoló-polírozó korong termékekkel a nevükből adódóan gyönyörű, fényesre polírozott felületek érhetőek el az arra alkalmas burkolólapoknál.
Az élképző koronggal a járólap éleit 45°-ban történő marás által tökéletes pozitív sarkokat lehet elérni, mely által egyik lap sem takar rá a másikra, így elérve a tökéletes látványt.

Raimondi termékek vásárlása

A Raimondi termékek nagyrésze készletről elérhető, rövid szállítási határidővel, megtekinthető bemutatótermünkben és megvásárolható online vagy üzletünkben. Íme pár ok amiért érdemes tőlünk rendelni

  • 100.000 forintot meghaladó Raimondi rendelést díjmentesen szállítunk az egész ország területére
  • Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk áll a vásárlóink rendelkezésére
  • Bemutatótermünkben a termékek nagy része megtekinthető, így személyesen is meggyőződhet minőségükről
  • Nagy választék, mely lehetővé teszi, hogy a hidegburkoló szakemberek megtalálják a számukra legpraktikusabb szerszámot