Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Speciális habarcsok

Az építőiparban előforduló, folyamatosan bővülő kihívások miatt némely gyártó innovatív termékek fejlesztésébe kezdett. 
Az elkészült anyagok speciális összetételüknek köszönhetően egyedi problémák megoldására alkalmasak. Sok esetben az építkezések során sürgethet minket az idő, különböző okok miatt. Léteznek extrém esetek is, mint például a tegnap betonozott felületre, ma már mindenképp meg kell kezdeni a burkolatrendszert építését. Létezik olyan gyorsesztrich mely 24 óra után már burkolható, bizonyos körülmények között.
Az is előfordulhat, hogy egy csövet át kell vezetni az egyik falban. A lyuk betömésére gipszet használnak a szakemberek beltérben! Kültéren sokáig probléma volt, hogy mivel helyettesítsék, mert a gipsz anyagából adódóan alkalmatlan erre. Fejlesztettek egy szerelőhabarcsot, mellyel ezeket a lyukakat, falakba csöveket rögzíthetünk kültéren, mindezt rövid idő leforgása alatt, mert a terméknek mindössze 3 percre van szüksége a megkeményedéshez.
Probléma volt sokáig a fém oszlopok/munkagépek betonaljzatra történő rögzítése is. A rögzítő csavarok nem tudtak elég erőt kifejteni a betonban, hogy megtartsák ezeket a tárgyakat. Létrehoztak tehát egy olyan habarcsot, mely vízzel keverve híg folyású lesz mint egy aljzatkiegyenlítő, így könnyen beönthető a kifúrt lyukba, majd ezután kerül bele a csavar. A habarcs száradásakor megnövekszik annak térfogata, teljesen kitöltve ezzel a csavar és a beton közötti hézagokat. Az együttes tartóerő már elegendő az oszlopok, gépek megtartására. A kategória hasonló speciális termékeket tartalmaz, melyeket megvásárolhatnak webáruházunkban, kedvező áron, országos házhozszállítással!

Rendezés: