Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Raimondi Easy-Move X-Light MKIV kerlit szállítókeret, nagyméretű burkolólapokhoz, 8 darab tapadókoronggal

283.770 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 432EM04CC
Cikkszám: RAI0065
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Raimondi
Bankkártyás fizetés
Utánvétes fizetés
Házhoz szállítás, futárszolgálattal
Szállítás akár 3 munkanapon belül

Leírás és Paraméterek

Kiváló megoldás nagyméretű lapok szállításához és fali felhelyezéséhez egyaránt. A Raimondi Easy-Move MKIV X-light lehetővé teszi akár 320cm-es hosszúságú lapok könnyű, gyors és biztonságos emelését, szállítását, mindezt akár egyedi vágások és formák esetén is. Egytappancsos vákuumkoronggal felszerelt keretváltozat, amely még nagyobb könnyedséget kínál, egész pontosan több, mint 16%-kal kisebb a súlya a korábbi, kéttappancsos vákuumkoronggal ellátott változathoz képest. A foltmentes gumival ellátott egytappancsos vákuumkorongok sima felületű csempékhez alkalmas rögzítést nyújtanak.
A tapadókorong teste öntött alumíniumból készült, amely szilárdságot és könnyű súlyt biztosít a terméknek.
Minden tapadókorong (beleértve a középsőt is) könnyen csúsztatható a profilok mentén bármelyik pozícióba.
Két verzióban is választható különböző hosszúságú teleszkópos keresztrúddal (min. 90 cm - 35 1/2"; max. 160 cm - 63"), amelyek lehetővé teszik a könnyű illeszkedést a hosszanti tokba/csúszósínbe és kiválóan alkalmazkodnak bármilyen szélességű laphoz.
A keresztrudak könnyen állíthatóak szögben (a főprofilokhoz képest), így még az asszimetrikus lapokhoz is alkalmazkodni tudnak.
Minden keresztmerevítő egytappancsos vákuumkoronggal van ellátva, amely teljes hosszában mozgatható. A tapadókorongok a főprofilokon belső és külső oldalán is gyorsan és egyszerűen elhelyezhető. 
Minden csúsztatás és mozgatás rendkívül gördülékeny, hogy a keretkonfiguráció gyorsan és egyszerűen igazodjon még a legbonyolultabb lapok formájához is.
A keretmerevítő kiegészítők külön rendelendőek!
A csúsztatható/teleszkópos fogantyúkkal ellátott hosszanti profilok ("gyors reteszelésű" fogantyúrendszerrel)a lapok biztonsági támasztószerkezetével felszerelve biztosítják a szállítást és emelést.
Csúsztatható/teleszkópos fogantyúk ("gyors reteszelésű" fogantyúrendszerrel) a lapok biztonsági támasztószerkezetével felszerelve.
A csúszásmentes és foltálló tömítéssel ellátott 4 csúszó fogantyú a legjobb ergonómiát és kezelhetőséget eredményezi még falra szerelés esetén is.
Terméktulajdonságok:

  • Maximálisan szállítható laphosszúság: 320 cm
  • Minimális megengedett laphosszúság: 120 cm keresztrudakkal (10 működő tapadókoronggal), 100 cm keresztrudak nélkül (8 működő tapadókoronggal), 55 cm (4 működő tapadókoronggal)
  • Minimális megengedett szélesség: 20 cm egyetlen rúdkeret használatával (4 működő tapadókorong használatával)
  • Választható keresztrudakkal (10 tapadókorong) vagy anélkül (8 tapadókorong). A keresztrúdpár és tapadókorongjaik tartozékként is kaphatóak
  • A tapadókorongok átmérője Ø 115 mm (4,5")

Tartozékként kapható 4 dupla fogantyúból álló készlet az ergonómia maximalizálása érdekében 4 kezelő általi használat esetén.

Használati és karbantartási kézikönyvvel ellátva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.